Cursus
Leren bakken bij Amadeus
Broodbakken is een vak en het duurt jaren voor je dat enigszins onder de knie hebt. Ook de ervaren bakker blijft altijd leren. Elk deeg gedraagt zich namelijk net iets anders. Een aantal keer per maand stelt Amadeus zijn bakkerij beschikbaar voor leergierige thuisbakkers en koks die hun vaardigheden naar een hoger niveau willen tillen. Wij nemen je mee in de geheimen van het Franse zuurdesembrood, maar ook veel andere broodklassiekers komen aan bod, zoals brioche, brood met inclusies zoals rozijnen en zaden, baguette, focaccia en pizza.
In ongeveer zes uur zullen de deelnemers het hele proces van deegzetten en brood bakken doorlopen. De één-op-één begeleiding is een cruciaal aspect van onze cursus. Bij de cursus inbegrepen zit een hand-out van de besproken theorie en recepturen en een afsluitende maaltijd.
U kunt zich individueel of als groep aanmelden. Er is plek voor maximaal 5 deelnemers per cursus.