Cursus

Banner Image

Leren bakken bij Amadeus

 

Broodbakken is een vak en het duurt jaren voordat je dat enigszins onder de knie hebt. Ook de ervaren bakker blijft altijd leren. Elk deeg gedraagt zich namelijk net iets anders. Eens per maand stelt Amadeus zijn bakkerij open voor leergierige thuisbakkers en koks die hun vaardigheden naar een hoger niveau willen tillen. Wij nemen je mee in de geheimen van het Franse zuurdesembrood, maar ook andere broodklassiekers komen aan bod, zoals baguette, focaccia en pizza.

In ongeveer vijf uur – van 13:00 tot 18:00 – doorloop je het hele proces van deeg zetten en brood bakken. De één-op-één begeleiding is een cruciaal onderdeel van onze cursus. Bij de cursus inbegrepen zijn een hand-out met de besproken theorie en recepturen, en een lunch halverwege de middag.

Er is plaats voor maximaal zes deelnemers per cursus. De actuele beschikbaarheid per cursusdag vind je hieronder. Meer informatie? Mail ons op amadeuscursus@gmail.com 


Met het boeken van de cursus stem je in met de Algemene Voorwaarden Workshops & Cursussen Bakkerij Amadeus.


 

De cursusdata zijn:

2025
:

zondag 30 november

 

2026:
zondag 25 januari

zondag 22 februari

zondag 29 maart

zondag 31 mei

zondag 28 juni

 

Meld je nu aan

€200,00 Verkoop Bespaar

Artikel is op voorraad Nog maar 0 op voorraad Artikel is niet op voorraad Artikel is niet beschikbaar

Toevoegen aan winkelwagen Toegevoegd aan winkelwagen